יום רביעי , 16 אפריל 2025
יבואנית FOTON מאריכה את האחריות לסולה ל-8 שנים או 300 אלף ק"מ. צילום: יובל אסף

FOTON אחריות ל-8 שנים או 300 אלף ק"מ

רוני נאק

אחד הדברים שכל מנהל שיווק יודע הוא שכדי להחדיר מותג חדש לשוק הרכב, ישנו שלב של ספקנות והססנות. אחת הדרכים להתמודד עם ההנגדות הזו ועל הדרך גם להביע אמון באיכות של המוצר שאותו הוא משווק, היא להאריך את האחריות. כי, אני לא בטוח שאתם מודעים לזה, האחריות היא נחלתו של השיווק ולא של השירות. אגב, את הדרך התוותה בשעתו KIA כשפרצה בשנת 1992 לצפון אמריקה עם אחריות ל-7 שנים וקמפיין אייקוני בתקשורת.

יבואנית FOTON  לישראל, שלהזכירכם החלה לפני כחודשיים בשיווק פיק אפ חשמלי מלא, הראשון בישראל בשם eTUNLAND, וחנכה לאחרונה מתחם מכירות מרכזי, בכפר-סבא. עתה מכריזה פוטון מוטור, על הארכת האחריות לרכב ולסוללה.

• כל מה שצריך לדעת על טנדר פוטון eTUNLAND החשמלי

האחריות לטנדר החשמלי היא עתה 5 שנים או 300 אלף ק״מ והאחריות לסוללה היא 8 שנים או 300 אלף ק״מ. לדברי נציג היבואנית האחריות המורחבת הינה לכלל הלקוחות וללא עלות נוספת.

הטנדר החשמלי של פוטון, ה-eTUNLAND הוא יריית הפתיחה של ענקית הרכב הסיני בישראל. הטנדר החדש מבטיח לרוכשים חיסכון של עשרות אלפי שקלים בשנה על דלק וצמצום הוצאות טיפולים. חסכון שלפי נציג החברה, הופך אותו לאידיאלי עבור בעלי מקצוע הזקוקים לרכב אמין וזול לאחזקה. הארכת האחריות משנה את כללי המשחק בשוק הרכב המסחרי ומעידה על רצינות המותג בנוגע לאיכות ולשירות ומספקת לעסקים את הכלים להתרכז בצמיחה וביצועים מבלי לדאוג לתקלות בלתי צפויות.

פרט לדגם החשמלי, תשווק דלהום היבואנית בחודשים הקרובים גם גרסת דיזל לטנדר וכן דגמים נוספים, לרבות משאיות חשמליות במשקל של 6 טון, 7.5 טון ו- 18 טון וכן מסחריות חשמליות.

 

 

 

Check Also

מבחן אופניים: סנטה קרוז הקלר SL

סנטה קרוז הקלר SL. עם גוון סגול עמוק ומנוע חשמלי קל משקל – האם אלו האופניים החשמליים המאוזנים ביותר?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *