תומר הדר
ג'יפ גראנד צ'רוקי כבר מזמן אינו חיית שטח: מדובר ברכב שרק חלק מגרסאותיו מצוידות בכלל ב LOW, מתליו נפרדים וגלגליו עטורי כרום. אך זה לא תמיד רע, כי יש גרסאות ביצועים, כמו הטראק הוק, שמנועו מגיע מן המפעל כשהוא מפיק 707 כוחות סוס מ-6.2 ליטרים מוזני מגדש על.
• חיסכו אלפי שקלים בקניית רכב חדש!
אך עם זאת, גם לכל ככל קיצוני יש יוצאים מן הכלל – הכוונה היא לסדנת הנסי שמתמחה בלקחת מנועי V8 ולסחוט מהם עוד סוסים באמצעות שכנוע אגרסיבי. במקרה של הטראק הוק, בהנסי מתחילים עם מנוע V8 של ג'יפ הגראנד צ'ירוקי ואז מחליפים את הפולי של מגדש העל כדי לייצר עוד גדישה, משדרגים את תוכנת ניהול המנוע ומוסיפים גם קיט יניקה.

כדי לא להתעסק יותר מדי עם פעילי איכות הסביבה, הנסי לא משנה את מערכת הפליטה, שבכל מקרה מיועדת לתמוך בזרימה שמייצר המנוע המוגדש – והתוצאה הסופית היא עוד 145 כוחות סוס. כלומר- בסך הכל קצת יותר מ-850 סוסים, על ג'יפ גראנד צ'רוקי. למי שמעוניין לגרד 1,000 כוחות סוס, אל דאגה: הנסי עובדת בימים אלה על שדרוג נוסף שיפטר ממערכת הפליטה המקורית.
