רוני נאק
מותג השטח החזק ביותר עובר תהליך חשמול עמוק של דגמים רבים בהיצע. עם ליין גדל והולך של גרסאות 4Xe, היברידיות נטענות, שכולן שומרות על אותו DNA עמוק של ג'יפ המכתיב יכולת שטח גבוהה. עתה JEEP מכינה את הקרקע עבור לקוחותיה הרבים ושולחת חשמל לראשי השבילים כדי לטעון את הג'יפים לפני הרפתקת שטח מחושמלת ונקיה מזיהום אוויר ורעש.

JEEP חברה למתקינת עמדות גדולה, Electrify America, במטרה ליצור רשת טעינה חדשה, ממותגת JEEP, שתהיה בכניסה או בסמוך לשבילים ולפארקים המרכזיים בארה"ב. בעלי הג'יפים שישתמשו בעמדות האלה יקבלו "טוקונים" שיצטברו ויזכו אותם בהטבות שונות אחרי שהתגברו בהצלחה על האתגרים שימצאו באותם שבילי 4X4.
בג'יפ מקווים שהעמדות יעבירו את המסר שרכבי ג'יפ, המוכרים בציבור כקשוחים ורבי יכולת אבל פחות חסכוניים בדלק, עברו שינוי והם עתה סביבתיים ועתירי טכנולוגיית הנעה חדשנית. לפי החברה בכל דגמי ג'יפ שיוצעו למכירה עד שנת 2022 יהיו גרסאות עם רמה כזו או אחרת של הנעה חשמלית.

עמדות הטעינה תהיינה מחוברות ישירות לרשת החשמל או שתהיינה עצמאיות עם חשמל שיגיע מקומית מפאנלים סולאריים (הנעים ועוקבים אחרי תנועת השמש). עיצוב העמדות ידמה לעצים או לחילופין ישולב ויסווה בשטח, ככל האפשר, כדי שלא ליצור הפרעה לטבע. בהחלט מסר חשוב ופתח לעתיד של טיולי שטח שקטים ונקיים מתמיד.