רוני נאק
יוטה קליינשמידט תנהג ב- ABT CUPRA XE בליגת מירוצי האקסטרים E לרכבי שטח חשמליים. הזוכה הראשונה, ועד כה, האשה היחידה בראלי דקאר, תחלוק את תא הטייס עם מתיאס אקסטרום השוודי. יוטה נכנסת לפעילות באופן מידי ותשתתף בשלושת המרוצים הנותרים של עונת המירוצים. "אני ממש מצפה לאתגר החדש הזה, להכנה עם צוות ABT וכמובן לעבוד עם מתיאס", אמרה יוטה.

קליינשמידט, שזכתה בראלי הדקאר בשנת 2001 (על מיצובישי פאג'רו אבולושן), מקבלת את הגה ה- e-CUPRA ABT XE מקלאודיה הרטגן. "ביצועים מובילים באירועי שטח כמו Extreme E דורשים הכנה אינטנסיבית, כולל בדיקות והשתתפות בראלי. המחויבות הגבוהה הזו לצערי אינה תואמת כרגע את עבודתי המקצועית ב-ב.מ.וו, אותה אני חיה באותה תשוקה ", אומרת הורטגן.

המכוניות באליפות Extreme.E כולן חשמליות וזהות. לרכב קוראים Odyssy21 והוא בנוי משלדת צינורות, מתלים ארוכי מהלך של כמעט 40 ס"מ, מרכב קל משקל מחומרים מרוכבים (שניתן למיתוג בהתאם לנותני החסות). ההנעה היא כפולה בעזרת שני מנועים חשמליים בעלי תפוקה משותפת של 550 כ"ס (עם פרץ קצר של עד 630 כ"ס) ואלו מוזנים מסוללה בעלת קיבולת של 54 קוט"ש. משקל עצמי של 1780 ק"ג בלבד מתורגמים ל-4.5 שניות ל-100 קמ"ש ויכולת לטפס בשיפועי דיונות של עד 45 מעלות (או 100% אם בא לכם).
