שטח
יבואנית מוטו גוצי – עופר אבניר – הציגה היום את Moto Guzzi V85TT – דו-שימושי גדול לתיור ועבודת שטח קלה. עם מראה כשל אופנועי ראלי דקאר מלפני שני עשורים. לאופנוע שלדה חדשה וקלה יותר מקודמתה בדגמים מהם פותח הדור הזה ועם ארכיטקטורה פתוחה בה בלוק המנוע הוא רכיב נושא עומס בשלדת מסבך צינורות כרומולי. מנוע ה-v2 הרוחבי של מוטוגוצי מניע את הגלגל האחורי דרך גל הנע ותיבת הילוכים עם 6 הילוכים.
• חולמים על רכב חדש? עכשיו אתם יכולים!

למתלים מהלך של 170 מ"מ לפנים ומאחור, אפשרויות כיוון של עומס הקפיץ ושיכוך ההחזרה – כדי להתאים למצבים בהם רוכבים עם ציוד ומורכב. על הבלימה ממונה ברמבו עם דיסקים כפולים 320 מ"מ בחזית ו-260 מ"מ ועליהם ABS של קונטי. למנוע בתצורה האופיינית של מוטוגוצי הפח של 853 סמ"ק ותפוקה של 80 כ"ס ו-8.1 קג"מ כנהוג בשנים האחרונות יש מצערת אלקטרונית ושלושה פרופילים של ניהול מנוע לכביש רטוב, שטח או אספלט. עוד תמצאו בקרת משיכה, בקרת שיוט וגם שקע USB.
בנוסף לשלושה גווני צבע קיימת בהיצע גם גרסת EVOCATIVE עם מראה שונה, חבילת איבזור מושקעת יותר כמו לוגו רקום ולא מודפס ועוד.
מחירים: 86,000 שקלים עד 88,000 שקלים
