יום רביעי , 16 אפריל 2025
תחרות ה-ISRAEL EARTH PRIZE של TOYOTA ישראל יוצאת לדרך צילום: TOYOTA

טויוטה מעניקה מיליון שקלים למיזם סביבתי

שטח

יזמים ויזמיות, עמותות, חברות סטארט-אפ או עסקים חברתיים – אם יש לכם רעיון, חלום, חזון או פתרון להפוך את הסביבה בישראל ליותר ירוקה, נגישה, בת קיימא ומאפשרת – פרס הסביבה של ישראל שיזמה TOYOTA ישראל פותח רשמית את ההרשמה לתחרות ואת הסיכוי לזכות במיליון שקלים למימוש השאיפות הירוקות שלכם.

מועד אחרון להגשת ההצעה: 24.11.2024

טויוטה ישראל וקבוצת יוניון משיקות זו השנה השלישית את תחרות פרס הסביבה של ישראל (ISRAEL EARTH PRIZE). התחרות החלה לפני שנתיים כחלק מחזונה של טויוטה לעשות את המעבר לטובת חברה טובה וירוקה יותר בישראל. השנה, 2024, למרות המצב תחרות  ISRAEL EARTH PRIZE, נפתחת בפעם השלישית. כמו בשנים הקודמות גם השנה יוענקו מיליון שקלים לפתרון סביבתי פורץ דרך שישפר את הסביבה למען כלל הציבור בישראל.

תחרות ה-ISRAEL EARTH PRIZE של TOYOTA ישראל יוצאת לדרך בפעם השלישית צילום באדיבות TOYOTA

 

בתחרות הקודמת, שהגיעה לסיומה בשנת 2024, עמותת "חברים לרפואה" הייתה הזוכה בפרס של מיליון השקלים על מיזם פורץ דרך הממחזר תרופות, מציל חיים ומפחית את כמות הפסולת הרפואית.

כעת, התחרות נפתחת מחדש בפעם השלישית, וכבר ניתן להגיש מועמדות לזכיה. המועמדות פתוחה למעשה לכלל הציבור: מעמותה ועד סטארט-אפ, יזמים פרטיים ועד חברות וארגונים – במטרה משותפת אחת – לעשות צעד משמעותי ליצירת שינוי סביבתי חיובי.

שימו לב, ההגשה באמצעות אתר ייעודי ובו תקנון התחרות, הקול הקורא וכל הפרטים הנוספים הנוגעים לתחרות.  מועד אחרון להגשה- 24.11.2024

Check Also

מבחן דרכים יונדאי סנטה פה הייבריד

הדור החמישי של יונדאי סנטה פה נחת בישראל ויצר לא מעט גלים בביצה המקומית. יצאנו לנהיגה בספינת הדגל החדשה של יונדאי בישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *